Exposició bibliogràfica a la Biblioteca de Ciències Socials amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Exposició de Dones en la Ciència Política, la Sociologia i les Relacions Internacionals

Autores als estudis de Ciències Polítiques, Sociologia i Relacions Internacionals

 

06/03/2023

El dia 7 de març, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, la Comissió d'Igualtat de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia organitza un acte commemoratiu d'11 a 13 hores a la sala d'actes de la facultat.

L'acte consta de dues parts:

En primer lloc, a les 11 h, es farà la inauguració de l’exposició creada per la Biblioteca de Ciències Socials, que dona reconeixement i visibilitat a un seguit d’autores dels camps de la Ciència Política, la Sociologia i les Relacions Internacionals.

En segon lloc, a les 11.30 h, començarà la taula rodona "Contribucions als estudis de gènere des de la Facultat". En aquest acte la Laura Feliu (Relacions Internacionals), la Sara Moreno i en Vicent Borràs (Sociologia) i la Leire Rincón (Ciència Política) presentaran breument els seus estudis, moderats per la Carol Galais (Ciència Política).

Trobareu l'exposició presencial, amb els principals llibres de les autores, a l'entrada de la biblioteca per la planta 0.

L'exposició virtual es pot consultar al següent enllaç: mirades.uab.cat/exposicions/biblioteques/politologuesisociologues/inici

Us hi esperem!

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Reducció de les desigualtats
  • Pau, justícia i institucions sòlides
  • Igualtat de gènere
  • Educació de qualitat