Estiu BCS, aventurer i nutritiu!

Exposició Estiu BCS

La Biblioteca de Ciències Socials us presenta la seva exposició de llibres viatgers i culinaris. Voleu venir a fer un tastet?

06/07/2021

Somieu amb marxar ben lluny a un país exòtic? Teniu pensat visitar algun raconet amagat a l'altra punta del planeta? O potser passar uns dies al país veí i descobrir la cuina francesa? Què en dieu?

A la Biblioteca de Ciències Socials us hem volgut facilitar una mica la presa d'una decisió tan farragosa i us hem preparat unes lectures relacionades amb viatges sorprenents i amb la preparació de cuina exòtica. També trobareu documents relacionats amb el turisme a França i la gastronomia francesa (oh là là!) i a més... hem dedicat un espai a tots aquells i aquelles que no es volen quedar a casa ni menjar malament, tot i que el pressupost no permeti sortir de la comarca. Ara és hora de descobrir indrets propers que us sorprendran i fer-se un gran Xef en cuina de proximitat i subsistència!

Tot això ho trobareu a la nostra exposició. Us hi esperem!

Ah! i a l'hora de demanar en préstec qualsevol llibre de l'expositor us podreu endur una des les sis bosses de les #bibliotequesUAB

Afanyeu-vos, que l'avió no espera!!