Els Serveis Cientificotècnics en versió exposició

Exposició
La Biblioteca de Ciència i Tecnologia apropa, fins a finals d’abril, els Serveis Cientificotècnics a tota la comunitat universitària

01/04/2019

Els Serveis Cientificotècnics de la UAB (SCT) són instal·lacions dependents del Vicerectorat d’Innovació i de Projectes Estratègics que integren infraestructures i grans equipaments dedicats a la realització de tècniques especialitzades, i que compten amb un personal altament qualificat. La seva principal missió és donar suport científic i tecnològic a grups de recerca d’aquesta universitat.

Però... Quants serveis cientificotècnics té la UAB? On són? En quins camps poden donar suport a la recerca? De quines tècniques disposen?

Un cop ubicats en un mapa del campus, l’exposició ens acosta a tots ells a través d’una petita mostra d’aparells, estris de laboratori i objectes quotidians relacionats amb els 13 Serveis Cientificotècnics existents en l’actualitat a la UAB. Serveis centrats en sectors tan variats com ara la biotecnologia, la ciència dels aliments i la producció animal, les tecnologies experimentals o, també, les ciències socials i les humanitats. De ben segur que, si els coneixeu, formaran part dels vostres projectes de recerca.

Fotografies de l’exposició: ddd.uab.cat/record/203620