Editar la Ciència: Next Door Publishers

Editar la Ciència: Next Door Publishers

En aquesta quarta edició del projecte ‘Editar la Ciència’, la Biblioteca de Ciència i Tecnologia exhibeix una selecció de novetats del segell Next Door Publishers, ideals per a tothom interessat en la divulgació científica

07/11/2023

El projecte Editar la Ciència de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia sorgí el 2020 del nostre interès per la ciència, per la manera de divulgar-la. Creat per aquelles editorials que aposten per continguts de qualitat, sent rigorosos amb l'edició científica, tot pensant en el lector/la lectora final.

I en la seva quarta edició, durant tot el mes de novembre, a l’Espai BCT podràs gaudir d'una acurada selecció de novetats de Next Door Publishers, una de les millors editorials de divulgació científica del país.

A Next Door Publishers aposten per una «Ciència de (van)guàrdia contra la desinformació», i volen emocionar el lector i induir-lo a observar la realitat de manera més reflexiva. D’aquí la seva màxima: All you need is science!

Visita la instal·lació en un clic!

Les anteriors edicions del projecte Editar la Ciència van comptar amb la participació dels segells:

  • Errata naturae, centrada en la natura, l’ecologia i la lluita contra el canvi climàtic (abril i maig de 2022)
  • Lynx Edicions, especialitzat en la publicació d’obres d’ornitologia i natura (novembre de 2021)
  • Eila Editores, i la seva col·lecció “Biografías de mujeres” on cada monografia mostra la vida i l’obra de destacades dones que han representat per elles mateixes una fita important en diferents àmbits del coneixement, en molts casos desconeguda (febrer-març, 2020)

 

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat