Congrés ILERA a la UAB

Exposició Congrés ILERA

La Biblioteca de Ciències Socials presenta una exposició sobre el 13è Congrés ILERA

08/09/2022

El 13è Congrés Europeu de la International Labour and Employment Relations Association (ILERA) es celebra a la Universitat Autònoma de Barcelona del 8 al 10 de setembre de 2022, organitzat per l’Institut d’Estudis del Treball (IET), el Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT) i la UAB.

ILERA és una organització internacional que té com a objectiu promoure l’estudi de la relació entre el treball i el mercat laboral.

Aquest congrés, que es celebra sota el lema Industrial relations and the Green Transition; Towards inclusive and sustainable growth, explorarà la contribució de les relacions laborals a la transició envers una economia baixa en carboni.

La crisi del Covid-19 ha fet encara més necessària la implementació de transformacions radicals en les economies per fer-les socialment i ambientalment sostenibles i, per tant, molts països estan debatent actualment la implementació dels anomenats Nous Acords Verds.

El congrés brindarà l’oportunitat de discutir el paper del diàleg social i la negociació col·lectiva en el foment d’aquesta transició.

La Biblioteca de Ciències Socials, amb l'ajut del QUIT, presenta a través d'una exposició presencial una pinzellada sobre l'organització d’aquest congrés realitzada pels companys i companyes del IET i QUIT, així com tota la tasca conjunta dels organitzadors. També s'ha volgut fer esment de la figura del Sr. Lorenzo Bordogna, col·laborador i professor vinculat a ILERA .
 
Us convidem a visitar-la!

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Energia neta i assequible
  • Consum i producció responsables
  • Ciutats i comunitats sostenibles
  • Acció climàtica