Bruno Dente, doctor 'honoris causa' per la UAB

Imatge de l'exposició de Bruno Dente

Exposició bibliogràfica presencial i virtual de la Biblioteca de Ciències Socials amb motiu de la investidura doctor honoris causa de Bruno Dente

03/10/2019

El proper 7 d’octubre la UAB investirà com a doctor honoris causa el politòleg italià Bruno Dente, considerat un dels analistes més destacats de polítiques i organitzacions públiques.

La cerimònia serà presidida per la rectora de la UAB, Margarita Arboix, i la degana del centre, Laura Feliu. El padrí del doctorand serà Joan Subirats, catedràtic del Departament de Ciència Política i Dret Públic. A més, amb motiu de la investidura, la Biblioteca de Ciències Socials instal·larà una exposició a les vitrines del passadís de l'entrada a la Biblioteca i també una exposició virtual on es recollirà la producció científica del professor Dente.

Bruno Dente ha tingut una relació destacada amb la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la UAB des de 1985, tot col·laborant en la posada en marxa del propi centre i exercint-hi tant la docència com la recerca. Ha cooperat en projectes com ara la creació de la llicenciatura en Ciències Polítiques, el Grau en Ciència Política i de l'Administració o el Màster en Gestió Pública.

Entre les seves obres destaquen El govern local a Europa (1977), Governar la fragmentació: estat, regions i ens locals (1985) o Understanding Policy Decisions (2014; edició espanyola en coautoria amb Joan Subirats), així com una multitud d'articles en revistes especialitzades.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies