Alícia al país de la Biotecnologia

cartell Alicia en el país de la Biotecnologia

El clàssic personatge de Lewis Carroll s’endinsa en aquesta disciplina científica de la mà de l’Andrea Martínez Cruz, alumna de Biotecnologia, i del seu Treball Final de Grau en una exposició a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia

21/04/2022

Des que Lewis Carroll publicà Alícia al país de les meravelles al 1865, la seva història ha estat un referent tant a nivell cultural com científic, reinterpretat en infinitat d’ocasions i de formats.

També l’Andrea Martínez Cruz ha escollit el relat de Carroll per crear-ne un de propi i adaptat als objectius del seu treball final de grau: despertar l'interès del públic no especialitzat sobre la Biotecnologia a través d'un conte il·lustrat i àmpliament conegut per convertir-lo en un material divulgatiu a l'abast de tothom.

L’exposició, que es pot visitar a l’entrada de la Biblioteca fins el 12 de maig, permet identificar les onze àrees en les que es divideix la Biotecnologia i el procés creatiu i artístic desenvolupats per l’alumna.

Volem agrair al professor Daniel Yero Corona, adscrit a l'Institut de Biotecnologia i de Biomedicina (IBB) i tutor del treball de l’Andrea, que li recomanés exposar-lo a la BCT.

Deixeu-vos sorprendre per aquesta particular Alícia!

 

Fotografies de la mostra: ddd.uab.cat/record/257923

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Vida terrestre
  • Vida submarina
  • Indústria, innovació i infraestructures