Reconeixement a Jordi Maluquer

Imatge de l'exposició de Jordi Maluquer

Exposició bibliogràfica presencial i virtual de la Biblioteca de Ciències Socials en reconeixement a la trajectòria de Jordi Maluquer

27/05/2019

El proper dijous, 30 de maig, la Facultat d’Economia i Empresa acollirà un acte de reconeixement al professor Jordi Maluquer de Motes, catedràtic emèrit d’història i institucions econòmiques de la UAB, per la seva trajectòria docent, investigadora i acadèmica. L’acte, que  forma part del seminari "Avenços historiogràfics en història econòmica: estat de la qüestió”, tindrà lloc a les 12h a la sala de graus.

El degà de la Facultat, Héctor Sala, pronunciarà unes paraules de benvinguda i hi intervindran a continuació els professors Anna Maria Aubanell (UAB), Carmen Barcia (Universitat de La Habana), Josep Maria Benaul (UB), Albert Carreras (UPF), Luis Germán (Universitat de Saragossa), Leandro Prados de la Escosura (Universitat Carlos III) i Nicolás Sánchez Albornoz (New York University).

A més, la Biblioteca de Ciències Socials acollirà una exposició a les vitrines de la planta 0 amb la seva bibliografia més destacada, així com una pàgina web complementària.
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies