Exposició Catalunya als mapes dels segles XVII i XVIII

Catalunya als mapes dels segles XVII i XVIII

Presentació de l'exposició "Catalunya als mapes dels segles XVII i XVIII"

30/10/2017

El proper 15 de novembre es realitzarà l'acte de presentació de l'exposició "Catalunya als mapes dels segles XVII i XVIII" a la Sala d'Exposicions UAB. A continuació tindrà lloc una xerrada sobre la col·lecció Martí Gelabertó de mapes antics de la Cartoteca General.

Dilluns 23 d'octubre es va obrir al públic l'exposició "Catalunya als mapes dels segles XVII i XVIII" a la Sala d'Exposicions UAB (Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General). L'exposició traça un recorregut cronològic per la representació del territori de Catalunya i de Barcelona a partir d'una selecció de mapes i vistes pertanyents a la Col·lecció Martí Gelabertó de mapes antics de la Cartoteca General, creada amb la donació de l'historiador Martí Gelabertó.

Dimecres 15 de novembre, a les 12h, es realitzarà la presentació formal a la mateixa Sala d'Exposicions i seguidament es durà a terme una xerrada sobre la col·lecció de mapes antics Martí Gelabertó de la Cartoteca General a la Sala de Cinema de la UAB. Hi participaran Carme Montaner, cap de la Cartoteca de l'Institut Cartogràfic de Catalunya; Martí Gelabertó historiador i donant de la col·lecció de mapes, i Pau Alegre, professor del Departament de Geografia UAB i coordinador de la Cartoteca General.

 

Notícies relacionades

Logo eLibro

Formació per eLibro

Us presentem el calendari de formacions de gener i febrer per aprofitar al màxim aquesta plataforma de llibres electrònics

Totes les notícies