Cursos d'idiomes a la UAB. Matrícula Oberta!

Imatge Matricula Oberta Setembre 2019
Consulta la nostra oferta de cursos d'idiomes. De matí, de tarda o de migdia; presencials, virtuals o semipresencials; de llengua general o de llengua acadèmica… Tenim cursos per a tothom!

02/09/2019

El Servei de Llengües- UAB Idiomes Campus ofereix cursos presencials d’anglès* dels nivells A2 a C2, d’alemany dels nivells A1 a B2.1, de francès dels nivells A1 a B2, d’italià dels nivells A1 i A2, cursos presencials d’espanyol dels nivells A1 a B2 i cursos semipresencials de català dels nivells A2 a C2. 

Per al proper curs volem destacar:

Prepare for B1 i Prepare for B2. Una manera diferent de preprar-te per a obtenir el títol del nivell B1 o B2 d'anglès. Mira els vídeos!
— Cursos de conversa (T-10 English Conversation).
— Activitats amb reconeixement acadèmic: pots obtenir 1 ECTS si fas un d’aquests tallers amb nosaltres: Voluntariat Lingüístic, Els estudiants parlen de llengües, Disseny d’activitats lingüístiques i culturals, Aprenc tres llengües simultàniament, Llengua per marxar d’Erasmus. Consulta’ls aquí. .

*Serveis complementaris als cursos d'anglès
— Regal de l'app Learn English with Ted Talks si et matricules a un curs de llengua general a partir del nivell B2.1 (nivell 4).

— T10 English Conversation gratuïta: targeta de 10 sessions d'1 hora de conversa en anglès si et matricules a un curs de llengua general a partir del nivell B2.2 (nivell 5).

I més!
Si et formes al Servei de Llengües entraràs a formar part de la nostra comunitat i accediràs a serveis i eines que t’ajudaran a millorar el nivell de la llengua que estudïis: recursos en línia, intercanvis lingüístics, activitats lúdiques, etc.

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres mitjançant el correu s.llengues.info@uab.cat, el telèfon 93 581 13 25 o les nostres xarxes socials (InstagramFacebookTwitter).
 
Bon curs, comunitat UAB!