Bones vacances! Tornem el 26 d'agost!

Imatge Vacances 2018

A partir del 26 d'agost tornem a obrir les nostres portes. Mentrestant, pots consultar la nostra oferta de cursos d'idiomes al web.

30/07/2019

Des del Servei de Llengües us volem desitjar unes molt bones vacances i recordar-vos que aturem la nostra activitat entre el 3 i el 25 d’agost.
 
A partir del 26 d’agost reprendrem els nostres serveis i activitats amb la matrícula de la convocatòria d’exàmens del Servei oberta fins el 30 d'agost i amb la matrícula als cursos del proper any acadèmic 2019-2020, que començaran entre el setembre i l’octubre.

De matí, de tarda o de migdia; presencials, virtuals o semipresencials; de llengua general o de llengua acadèmica… Tenim cursos per a tothom!

T’oferim presencials d’anglès* dels nivells A2 a C2, d’alemany dels nivells A1 a B2.1, de francès dels nivells A1 a B2, d’italià dels nivells A1 i A2, cursos presencials d’espanyol dels nivells A1 a B2 i cursos semipresencials de català dels nivells A2 a C2. 

Per al proper curs volem destacar:

Prepare for B1 i Prepare for B2. Una manera diferent de preprar-te per a obtenir el títol del nivell B1 o B2 d'anglès. Mira els vídeos!
— Cursos de conversa (T-10 English Conversation).
— Activitats amb reconeixement acadèmic: pots obtenir 1 ECTS si fas un d’aquests tallers amb nosaltres: Voluntariat Lingüístic, Els estudiants parlen de llengües, Disseny d’activitats lingüístiques i culturals, Aprenc tres llengües simultàniament, Llengua per marxar d’Erasmus. Consulta’ls aquí. .

*Serveis complementaris als cursos d'anglès
— Regal de l'app Learn English with Ted Talks si et matricules a un curs de llengua general a partir del nivell B2.1 (nivell 4).

— T10 English Conversation gratuïta: targeta de 10 sessions d'1 hora de conversa en anglès si et matricules a un curs de llengua general a partir del nivell B2.2 (nivell 5).

I més!
Si et formes al Servei de Llengües entraràs a formar part de la nostra comunitat i accediràs a serveis i eines que t’ajudaran a millorar el nivell de la llengua que estudïis: recursos en línia, intercanvis lingüístics, activitats lúdiques, etc.

Del 26 al 30 d’agost us atendrem de 10 a 13.30 h i de 15 a 19.30 h
 
Bones vacances, comunitat UAB!

 

Notícies relacionades

Imatge noti test de nivell 1r grau

UAB, la universitat dels idiomes

Si aquest any comences els estudis universitaris a la UAB, tens la possibilitat de saber quin és el teu nivell d’anglès, alemany, francès o italià. Coneix com et pot ajudar UAB Idiomes Campus a completar els teus estudis universitaris.
 

Totes les notícies