Certifica el teu nivell de llengües! Matrícula oberta

Exàmens setembre SDL setembre 2019

Vols acreditar un nivell de llengua perquè busques feina, necessites crèdits, o per accedir a nous estudis o beques de mobilitat? Matricula’t a qualsevol de les convocatòries d’exàmens d’UAB idiomes Campus!

26/06/2019

UAB idiomes t'ofereix una certificació universitària de qualitat segons els nivells descrits al Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR). Durant aquesta convocatòria et pots examinar d’anglès, alemany, francès i italià. El període d’exàmens és del 10 al 13 de setembre al campus de Bellaterra. La matrícula està oberta des d’ara fins al dia 30 d’agost. Tanmateix, el Servei de Llengües romandrà tancat del 3 al 25 d’agost.

Tots els exàmens del Servei de Llengües permeten obtenir un certificat acreditatiu del nivell de llengua en relació amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües, el MECR. Tots els nostres certificats de nivell són certificats universitaris, i són reconeguts per totes les universitats catalanes, la Generalitat de Catalunya i moltes empreses i entitats. Són vàlids per reconèixer crèdits a la UAB, per acreditar el requisit del nivell B2 de tercera llengua i per accedir als màsters de les universitats de Catalunya que demanen un nivell de llengua.

Si necessites més informació, consulta l’apartat d’exàmens del web del Servei de Llengües o posa't en contacte amb nosaltres per telèfon al 93 581 1325.
 

 

Notícies relacionades

Imatge noti test de nivell 1r grau

UAB, la universitat dels idiomes

Si aquest any comences els estudis universitaris a la UAB, tens la possibilitat de saber quin és el teu nivell d’anglès, alemany, francès o italià. Coneix com et pot ajudar UAB Idiomes Campus a completar els teus estudis universitaris.
 

Totes les notícies