Vés al contingut principal

Obert el campus de realitat virtual de l'Eciu University

20 set. 2021
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La comissària de la UE d’Innovació, Recerca, Cultura, Educació i Joventut, Mariya Gabriel, i el vicerector de Relacions Internacionals de la UAB i president de l’ECIU, Màrius Martínez, han participat a la inauguració del nou campus de realitat virtual de l’ECIU University, que va tenir lloc el proppassat 20 de setembre. L’acte s’ha pogut seguir en directe pel canal de Youtube de la Universitat de Tampere (Finlàndia).

Acte inauguració realitat virtual ECIU

A través del campus de realitat virtual, els estudiants tenen un entorn per continuar aprenent i interactuar amb altres persones, fins i tot a distància.

El propassat dia 20,  l’ECIU University va presentar l’ECIU XR Campus, una nova iniciativa de realitat virtual que vol esdevenir un entorn digital d’interacció, creativitat i sentit de comunitat.

El vicerector de Relacions Internacionals de la UAB i president de l’ECIU, Màrius Martínez, va ser l’encarregat de donar la benvinguda a la sessió, que va obrir la comissària de la UE d’Innovació, Recerca, Cultura, Educació i Joventut, Mariya Gabriel.

A continuació va haver-hi una xerrada sobre el futur de la realitat virtual, a càrrec de Zoan, un estudi de realitat virtual amb seu a Hèlsinki (Finlàndia) i la presentació va finalitzar amb una demostració als assistents amb el professor de la Universitat de Tampere, ‍Henri Prikkalainen.

L’ECIU XR Campus és un ambient al que es pot accedir des de qualsevol lloc i en qualsevol moment per estar completament submergit en la interacció i la co-creació. Ofereix oportunitats de col·laboració instantània per a la comunitat universitària ECIU de tota Europa. Hi ha reptes per resoldre conjuntament i oportunitats individuals, àgils i flexibles per al desenvolupament d’habilitats i competències. Les persones se senten psicològicament immerses com si estiguessin físicament presents en el mateix espai.

A la primera etapa, l’ECIU XR Campus serà accessible amb auriculars VR o mitjançant PC. En el futur, també es podrà accedir amb dispositius mòbils incorporant l’aspecte de la realitat augmentada.

Més informació: Reptes amb inscripció oberta 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de