Vés al contingut principal

La Universitat de Tecnologia de Kaunas visita la UAB

22 des. 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Una delegació de la Universitat de Tecnologia de Kaunas (KTU), de Lituània, va visitar la UAB els dies 9 i 10 de desembre per conèixer el campus, els diferents centres i alguns dels projectes que tenen lloc a la nostra universitat.

Visita de la Universitat de Kaunas

La KTU és membre de l’European Consortium for Innovative Universities (ECIU) des del 2016 i és part de l’ECIU University des que es va posar en marxa el novembre de 2019.

La delegació lituana, formada pel rector de la KTU i alguns vicerectors i degans, es va reunir el primer dia a la sala de juntes amb el rector Javier Lafuente, el vicerector de Relacions Internacionals, Màrius Martínez, i els degans i representants d’algunes facultats de la UAB. Després d’aquesta primera reunió, els representants de les dues universitats van mantenir reunions bilaterals per àmbits de coneixement.

A la tarda, es va presentar la posada en marxa a la UAB del projecte de l’ECIU University, amb el vicerector Màrius Martínez, la coordinadora del projecte, Mireia Galí, i tres docents que col·laboren en el projecte, Sílvia Blanch, Anna Marbà i Daniel Franco, que van oferir una explicació des del punt de vista acadèmic. A continuació, es va visitar l’oficina de l’ECIU University a la plaça Cívica. La jornada va acabar amb la visita a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB).

El segon dia, la delegació lituana va visitar els living labs de la Facultat de Filosofia i Lletres i de l’Escola d’Enginyeria. També va recórrer la planta pilot de la Micro-Ecological Life Support System Alternative (MELiSSA) a l’Escola d’Enginyeria i va finalitzar la visita a la UAB al Centre de Visió per Computador.

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Reducció de les desigualtats
  • Educació de qualitat

Dins de