Vés al contingut principal

L'ECIU University, present a la Setmana de l'Educació Oberta a la UAB

01 març 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L’activitat «T’imagines una universitat diferent? Educació oberta a partir de reptes territorials» tindrà lloc el proper 6 de març, de 10h a 12h, a l’espai de l’ECIU University (situat a la plaça Cívica, a l’edifici de la cafeteria, a la 1a planta). Cal inscriure-s’hi abans del 2 de març.

Espai ECIU

Sílvia Blanch, vicedegana de Pràctiques de la Facultat de Ciències de l’Educació i responsable de l’àmbit de Capacitació de l’ECIU University, i Myra Ronzoni, gestora de projectes de l’ECIU University a la UAB, seran les encarregades d’impartir l’activitat «T’imagines una universitat diferent? Educació oberta a partir de reptes territorials».

La sessió s’ha estructurat en una part teòrica (30 minuts) i en una altra de pràctica (1,5 hores). A la primera part, es descriurà l’oferta formativa de l’ECIU University: els reptes i els micromòduls, en línia i en format híbrid. En la part pràctica, es faran servir elements de la metodologia de l’aprenentatge basat en reptes (anomenat ABR, o CBL en anglès), i es treballarà un cas pràctic per experimentar un tast de la metodologia.

Aquesta xerrada presencial, que requereix inscripció prèvia, està adreçada a estudiants, PDI, PAS, agents i entitats del territori, com ara ajuntaments, organitzacions públiques i privades, ONG, etc.

Aquesta activitat s’emmarca dins l’Open Education Week 2023, una iniciativa anual d’abast global per conscienciar dels avantatges que aporta a la societat el fet d’implementar els recursos i les pràctiques educatives en obert.

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de