Vés al contingut principal

L'ECIU University ofereix una estada de pràctiques extracurriculars

15 set. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L’oferta, publicada al Nexus, és per un total de 366 hores, amb una dedicació setmanal de 15 h amb horari flexible i una remuneració de 510 € bruts al mes.

Contractaciço estudiant en pràctiques

Els estudiants poden apuntar-se fins al dia 20 de setembre, a l’oferta que trobaran al Nexus.

L’ECIU University a la UAB busca un estudiant per donar suport a les activitats de comunicació corporativa i promoció entre la comunitat universitària.

Les principals tasques consistiran a actualitzar i traduir el contingut de les pàgines web de l’ECIU University, SMART-ER i altres projectes que hi estiguin relacionats; ajudar en la creació de publicacions de difusió a les xarxes socials; donar suport en la gravació i edició de vídeos de YouTube o presentacions presencials o virtuals per al PAS, PDI i estudiants, i ajudar a preparar material promocional.

El conveni començarà previsiblement a mitjans de setembre i tindrà una durada total de 366 hores, amb una dedicació setmanal de 15 h amb horari flexible i una remuneració de 510 € bruts al mes.

Les persones candidates, que han de provenir de l’àmbit de la comunicació, tant de grau com de màster, poden apuntar-se a l’oferta que trobaran al Nexus.

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de