Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
ECIU University

Inscripcions obertes als micromòduls de l'ECIU

06 set. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Els micromòduls que ofereixen les diferents universitats de l’ECIU University, a diferència dels reptes, són píndoles formatives breus que permeten als estudiants aprofundir en l’ODS 11 de les Nacions Unides, aconseguir competències addicionals que l’ajudaran en la resolució d’un repte o bé aprendre un altre idioma.

Imatge de recurs de micromòdul

L’alumnat pot triar qualsevol dels micromòduls oferts per les diferents universitats europees.

L’ECIU University ha obert inscripcions als més de 40 micromòduls que ofereixen les diferents universitats europees que en formen part. De temàtica diversa, l’alumnat pot trobar-ne sobre l’empatia i innovació cap a les competències interculturals, habilitats de negociació de jocs i gamificació, idiomes…

Els micromòduls són píndoles formatives, de durada diversa depenent de la càrrega de treball, que permeten a l’alumnat adquirir competències fonamentals per resoldre els reptes de l’ECIU University, aprofundir en la temàtica de ciutats i comunitats sostenibles (objectiu 11 de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides) i aprendre un nou idioma.

Tot i que els micromòduls i els reptes de l’ECIU University estan connectats, es tracta d’elements independents alhora: encara que haver cursat un micromòdul es pot considerar útil a l’hora de resoldre un repte de temàtica afí, és possible apuntar-se només a una de les dues experiències, segons les preferències i les necessitat de cada alumne.

Per apuntar-s’hi, el web de l’ECIU University ha habilitat un espai on hi ha tota l’oferta de micromòduls per a la tardor de 2022. El format de participació (presencial, en línia o mixt) els requisits d’admissió i la data límit i les modalitats d’inscripció varien segons el micromòdul i la universitat coordinadora.

Micromòduls a la UAB

Dels 42 micromòduls disponibles durant aquest semestre, la UAB n’ofereix 5: Creating Digital Objects, on l’alumnat aprendrà els passos que cal seguir per a la digitalització, des de la creació de les dades fins a l'edició del núvol de punts i la incorporació de les metadades; Design Thinkin – From idea to reality, que vol ajudar l’alumnat a analitzar, concretar i materialitzar idees per transformar-les en projectes reals emprant la metodologia design thinking; Inkscape for Beginners, on l’alumnat aprendrà a fer servir aquest programa per crear els seus propis models per tall làser i vinil; castellà i català.

Més informació:
Web de micromòduls ECIU
Vídeo de la Jana Vives: els micromòduls

 

Dins de