Vés al contingut principal

Cinc start-ups de la UAB participen al programa de mentoria del projecte BOOGIE-U

30 juny 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El programa, que s'ha desenvolupat del gener al juny, està impulsat per la UAB i el Parc de Recerca UAB en el marc del projecte europeu BOOGIE-U, finançat per l’European Institute of Innovation and Technology (EIT).

Boogie U de l'Eciu University

Les cinc empreses participants han estat AWEC, Distinkt, FlexiiC, Inari Global Social Action i Inèdit, totes empeses derivades de la UAB. Durant sis mesos, aquestes empreses han estat assessorades i guiades per un mentor, que el Parc de Recerca UAB va seleccionar prèviament segons les necessitats de cada una d’elles. L’assessorament sol·licitat ha estat, sobretot, en matèria de màrqueting, finançament, aspectes legals i desenvolupament de producte.

Conjuntament entre l’empresa i el mentor han creat un pla de mentoria personalitzat, que ha inclòs sessions individualitzades amb un total de sis hores.

Les empreses participants han avaluat positivament la iniciativa i han destacat “la dilatada experiència del mentor en el sector empresarial i la seva capacitat per identificar els seus reptes”, així com “la proximitat i la capacitat per connectar-se amb altres empreses de l’ecosistema.”

El projecte BOOGIE-U de l’ECIU University és una iniciativa finançada per l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT) que té com a objectiu impulsar el creixement econòmic sostenible i la competitivitat de la UE mitjançant l'execució de models nous per a augmentar la capacitat d'innovació i emprenedoria (I&E) dins del consorci, i contribuir així a l'evolució dels sistemes d'innovació locals.

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Treball digne i creixement econòmic
  • Indústria, innovació i infraestructures

Dins de