Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
ECIU University

5 estudiants de la UAB participen a l'esdeveniment «Create tomorrow», de l'ECIU University

17 maig 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Míriam Lara, de la Facultat de Ciències, i Ivet Rubio, Martí Subirana, Nicole Ruiz i Alexandra Delgado, tots quatre de la Facultat de Ciències de l’Educació, han viatjat a la Universitat de Twente (Països Baixos) per participar al repte «Create tomorrow», de l’ECIU University durant la primera setmana de maig.

Estudiants participants al repte Create Tomorrow

De l’1 al 4 de maig, la Universitat de Twente va acollir l'esdeveniment «Create tomorrow» on 55 estudiants de les diferents universitats de l’ECIU University, entre els quals hi havia 5 estudiants de la UAB, han col·laborat en diferents reptes reals de diferents empreses.

Durant aquests dies, els 9 equips internacionals han assistit a conferències i tallers que els han servit per treballar plegats els reptes proposats. A més, han tingut l’oportunitat de conviure, ja que l’allotjament a Twente era ubicat en un mateix espai.

Equips de l'ECIU University

Nicole Ruiz ha destacat que aquesta experiència li ha permès “conèixer gent de molts llocs diferents, com Polònia, el Canadà o Noruega”. En aquest sentit, l’equip assistia a tallers plegats per després treballar conjuntament els “petits problemes que hi ha dins dels grans”.

Míriam Lara ha explicat com era el seu dia a dia: “al matí fèiem brainstorming i després, en equip, treballàvem en com convertir la idea en un concepte. A la tarda, treballàvem el prototipus i aspectes més relacionats amb el negoci, com els beneficis o els costos”.

Equips de l'ECIU University

Pel que fa al treball en equip, Nicole ha explicat que cada persona tenia “la seva pròpia visió” en diferents àmbits, com en economia o viabilitat de plans.

Gràcies a l’ECIU University, els estudiants han tingut cobertes les despeses de transport i allotjament.

Equips de l'ECIU University

Més informació: Plataforma de reptes i micromòduls de l’ECIU University

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de