Targeta Universitària


Tota la comunitat universitària de la UAB disposa d’una targeta intel·ligent que, a banda de ser un document d’identificació, incorpora diverses funcions: fitxatge, accés a pàrquings i centres amb control d’accés, obtenció de la paraula de pas de manera telemàtica i servei de préstec a les biblioteques de la UAB.
Des de l’1 de juliol de 2017 l’entitat emissora dels carnets universitaris és el Banco de Santander. Les persones de nova incorporació poden obtenir la seva targeta de dues maneres. L’endemà de l’inici del contracte poden tramitar-la per:
 
1.- Impressió immediata. Cal que s’adrecin a l’oficina del Banco de Santander de la plaça Cívica on els faran una fotografia i els lliuraran el carnet. O,
 
2.- Formulari. Poden connectar-se a https://sia.uab.es/utils/Peticio_Targeta_ca.html i sol·licitar-la. El formulari, els mostrarà les dades i, si n’hi ha a base de dades, la seva fotografia. En cas que no n’hi hagi, n’hauran d’incloure una. La targeta els arribarà al departament al cap d’unes tres setmanes i l’hauran d’activar per tal de poder-la utilitzar als accessos i a les biblioteques.
Serveis en Xarxa Troba els serveis en xarxa disponibles a la UAB

 

Seu electrònica Tràmits, informacions i serveis electrònics a la UAB

 

Campus Virtual Accés directe al Campus Virtual

 

Intranet Accés directe a la Intranet de la UAB

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia
Edifici M, Avinguda de Can Domènech
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 18 39

d.b.cel_lulararrobauab.cat

 

 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona