Oferta de contractació de la primera convocatòria del Programa Serra Húnter de 2018 Concursos de professorat

Oferta de contractació de professorat al Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat

[+]
Logotip Congreso Internacional de la SEP La professora Maria Gutiérrez ha presentat comunicació al XXVII Congrès Internacional SEP (21)

Amb el títol Rutinas productivas, narrativa sonora y ejercicio meta periodístico: estudio exploratorio del periodismo narrativo en podcast, la professora Gutiérrez en qualitat de coautora ha presentat els resultats d’un recerca més amplia sobre el periodisme narratiu hispanoamericà en el XXVII Congrès Internacional de la Sociedad Española Periodística, organitzat en format semipresencial a la ciutat de Sevilla els dies 27 i 28 de juny

[+]
imatge revista comunicación y sociedad Els joves i el consum sonor: estudi comparatiu entre Espanya i Colòmbia" a la revista Comunicación y Sociedad

La Dra. Maria Gutierrez és coautora de l’article Prácticas juveniles de consum sonoro, entre grandes plataformas y el ecosistema radiofónico: caso Colombia-España, publicat a la revista Comunicación y Sociedad.

[+]
logo ICA 2021 Presentació a ICA 2021 - 71st Annual ICA Conference

La Dra. Fernanda Pires presenta a la ICA 2021 - 71st Annual ICA Conference l’article Gamers never play alone. An interface-centred analysis of online video gaming amb el professor Carlos A. Scolari (UPF) i Maria-José Masanet (UB). 

[+]
logo european journal of communication Montse Bonet i David Fernández Quijada publiquen a l'European Journal of Communication

L’article té com a objectiu estudiar com la ràdio privada europea s'està convertint en internacionalment comercial a través de l'expansió de les marques de ràdio més enllà del seu mercat nacional.

[+]
Brain Sciences La Dra. Celia Andreu i el Dr. Miguel Ángel Martín publiquen en Brain Sciences

Els professors del Departament, la Dra. Celia Andreu-Sánchez i el Dr. Miguel Ángel Martín-Pascual, han publicat un article sobre com el contingut preval a la forma en la percepció de continguts audiovisuals: “Viewers Change Eye-Blink Rate by Predicting Narrative Content”, en la revista Brain Sciences.

[+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat
Edifici I. Campus de la UAB. 08193 Bellaterra - Spain - N41º29.952' - E2º06.277'
+34 93 581 15 88 / 30 29

d.com.audiovisualarrobauab.cat

 

 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona