Exposició pública de l'Autoinforme d'Acreditació del Programa de Doctorat en Comunicació Audiovisual i Publicitat
caràtula Autoinforme d'Acreditació 31.03.2022  - 

El termini d’exposició pública és de 5 dies, des d’avui 31 de març i fins el dilluns 4 d’abril.


El programa de Doctorat en Comunicació Audiovisual i Publicitat es troba en procés d’acreditació des de fa uns mesos. L’etapa final d’aquest procés, abans d’enviar la proposta definitiva a l’AQU (Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya), inclou fer una exposició pública entre els agents que intervenen en el programa (professorat, alumnes i personal d’administració) per tal que si ho creuen oportú, puguin enviar comentaris i/o propostes de canvis, modificacions o millora, per tal que la Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat valori si incloure-les a l’autoinforme.

El termini d’exposició pública és de 5 dies, des d’avui 31 de març i fins el dilluns 4 d’abril; per tant, si voleu fer arribar algun comentari, consideració, proposta, etc., ho heu de fer per correu electrònic fins el proper 4 d’abril. El procediment per a presentar propostes d’esmenes és que envieu la proposta de redactat que vulgueu incloure, modificar, suprimir, afegir, etc., indicant l’apartat i la pàgina, i adjuntant l’evidència que correspongui i que calgui adjuntar a l’autoinforme (quan veieu la quantitat d’evidències vila enllaços que inclou el document ho entendreu).

Tant des de la Coordinació com des de la Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat, us agraïm l’ajuda i col·laboració que pugueu aportar fer per tal de millorar aquest autoinforme.

 

Maria Gutiérrez

Coordinadora de Doctorat

Dpt. CAP

 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat
Edifici I. Campus de la UAB. 08193 Bellaterra - Spain - N41º29.952' - E2º06.277'
+34 93 581 15 88 / 30 29
d.com.audiovisual@uab.cat
 

 

 

2022 Universitat Autònoma de Barcelona