Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals

Projecte Better Cost Action

21 des. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Coordinada per investigadors del Departament de Sanitat i Anatomia Animals de la Universitat Autònoma de Barcelona, realitzarà una avaluació dels mètodes existents utilitzats per avaluar la bioseguretat

Foto de grup de Better Cost Action

BETTER COST Action, coordinada per investigadors del Departament de Sanitat i Anatomia Animals de la Universitat Autònoma de Barcelona, realitzarà una avaluació dels mètodes existents utilitzats per avaluar la bioseguretat. L'explotació d'aquestes eines promourà el desenvolupament d'opcions a mida a les explotacions basades en l'avaluació dels seus riscos, en la viabilitat de les mesures de bioseguretat seleccionades i en els seus beneficis econòmics. A més, l'Acció identificarà les necessitats formatives mitjançant l'avaluació dels materials formatius existents i desenvoluparà nous cursos, augmentant per tant el nombre de professionals formats. Finalment, the Action recomanarà àrees de recerca prioritàries per a la millora futura de la bioseguretat en els sistemes de producció animal.

Llançada l'octubre de 2021, la xarxa inclou un equip multidisciplinari d'economistes, epidemiòlegs, experts en síntesi d'evidències, experts en malalties infeccioses i producció animal, sociòlegs, psicòlegs i experts en comunicació, entre d'altres, que abasten l'experiència necessària per resoldre els reptes identificats. Actualment, BETTER compta amb 350 participants de 44 països diferents.

Més informació:

https://better-biosecurity.eu/ 

Dins de