Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Filologia Anglesa i de Germanística

Classe oberta professor Andrew Monnickendam

21 des. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El professor Andrew Monnickendam va impartir la seva darrera classe oficial. 

Andrew Monnickendam
Dr Andrew Monnickendam

El dia 21 de desembre, el professor Andrew Monnickendam va impartir la seva darrera lliçó oficial als estudiants de grau de l’assignatura Estudis Culturals en Països de Parla Anglesa. Aquest semestre s’havia dedicat als estudis de l’alimentació, la disciplina contemporània que estudia la relació entre el menjar i l’experiència humana.

La lliçó va consistir en un quiz de cinquanta preguntes sobre tot el contingut estudiat des del setembre. Les preguntes del quiz van tractar sobre la producció d’aliments, la seva distribució, la desigultat entre el nord global i el sur, “Columbussing”, els menús, les impressores 3-D, el sucre, l’empaquetament, els supermercats, entre altres. Altres preguntes estaven relacionades amb temes socials com ara la família, els rols de gènere, les famílies LGTBQ, els plats regionals i nacionals, les societats pastorals, els humans i les rates, la sostenibilitat, etc. També es van incloure preguntes sobre cultura, sobre James Joyce, Tolstoy o Norman Rockwell, entre altres.

Hi van participar tant alumnes com professors i tots ells van gaudir d’aquest esdeveniment lúdic, com correspon a una activitat celebrada just abans de Nadal. La sessió va concloure amb l’oferiment de regals deliciosos tant als guanyadors del quiz com al professor. Una combinació perfecta d’aprenentatge i diversió.

Dins de