Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Filologia Anglesa i de Germanística

Seminaris de la Professora Jolanta Sinkuniene a l'Abril

11 abr. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Des del 11 al 14 d'abril, la Dra. Jolanta Sinkuniene impartirà una sèrie de seminaris pels estudiants de màster en el camp de la lingüística aplicada del Departament de Filologia Anglesa de la Facultat d'Arts i Humanitats, a través del programa de mobilitat i intercanvi per a personal docent Erasmus+.

uab

La Dra. Jolanta Sinkuniene és membre del Comitè d'Humanitats i Ciències Socials del Consell d'Investigació de Lituània, professora titular a la Universitat de Vilnius (Facultat de Filologia, Institut d'Estudis Anglesos, Romans i Clàssics) i directora del Departament de Filologia Anglesa. La Dra. Sinkuniene també representa Lituània en Clúster 2 (Cultura, Creativitat i Societat Inclusiva) d'Horitzó Europa, el programa de finançament de recerca i innovació més important de la UE. Els seus àmbits de recerca inclouen: Semàntica, Pragmàtica, Anàlisi del discurs, Lingüística de corpus, Lingüística computacional, Anàlisi contrastiva, Modalitat, Evidencialitat, Metodologia de l'escriptura acadèmica, EAP, ESP i Anàlisi de gènere.La doctora Šink¿nien¿ impartirà les següents activitats:

11/04 Tutories personalitzades / Assessorament acadèmic per a estudiants AAA (Literatura): 11:30 am a 1:30 pm (Seminari A)

13/04 Sessió AAA de la Dra. Sònia Oliver (Lingüística): 10 am a 1 pm (Seminari A): "Postura i compromís en l'escriptura de recerca" i "Citació en l'escriptura de recerca: perspectives culturals, disciplinàries i de gènere".

14/04 Tutories personalitzades / Assessorament acadèmic per a estudiants AAA (Lingüística): 10 am a 11:30 am (Seminari A)

Dins de