Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Filologia Anglesa i de Germanística

Canvis a l'Equip de Govern de la UAB

05 oct. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El rector de la UAB, Javier Lafuente, ha aprovat dos canvis a l'Equip de Govern de la Universitat. Maite Carrassón és la nova vicerectora Personal Acadèmic i Tatiana Rovira és la nova vicerectora de Qualitat.

CARRASSON

Carrassón és catedràtica de Zoologia del Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia de la UAB i responsable del grup de recerca consolidat Salut d’Animals Aquàtics. Entre altres responsabilitats, ha estat avaluadora de projectes d’ANEP, de l’Agència Estatal d’Investigació i de l’AGAUR, directora del Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia i comissionada de la rectora per a la Programació Docent. En l'actual Equip de Govern ha estat vicerectora de Qualitat i d'Acreditació Acadèmica i ara assumeix el vicerectorat de Personal Acadèmic en substitució del professor Francisco Morente.

Per la seva banda, Rovira és professora del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació. Forma part del Grup d'Investigació en Estrès i Salut i la seva recerca ha estat centrada principalment en l'afrontament de l'estrès en àmbits com la infermeria i la comunicació de males notícies, o la gestió de l'estrès quotidià i la seva relació amb el benestar. A la Facultat de Psicologia ha estat vicedegana d'Afers Acadèmics i Qualitat Docent i, entre 2019 i 2022, degana del centre. Com a nova vicerectora de Qualitat, desenvolupa a partir d'ara les funcions que duia a terme la professora Carrassón.

Dins de