Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Cultura científica

Vagó de la Ciència

El Vagó de la Ciència és un laboratori de cocreació de divulgació científica i tecnològica on es tractaran temes d’interès per a la societat en què la recerca i la innovació són fonamentals.

La Universitat Autònoma de Barcelona és una universitat pública innovadora amb un clara implicació en socialitzar la ciència, la tecnologia i la innovació i està compromesa amb aquest objectiu, en fer arribar el coneixement més enllà de les seves fronteres. Els FGC han estat, des de l’inici, associats a la UAB com a connexió amb el territori. En aquesta proposta es fusionen per a dotar a la ciutadania amb coneixements que l’ajudin a comprendre les transformacions que tenen lloc a la societat.

 

exterior del vagó de la ciència

La primera edició del Vagó de la Ciència se centra en la Salut Mental. 

La salut mental és un aspecte clau de la qualitat de vida de les persones. La recerca en en aquest àmbit és fonamental per avançar en el coneixement de les diferents patologies ja que la comprensió de les causes i els efectes permetrà implementar mesures de prevenció per prevenir-ne l'aparició i millorar-ne els tractaments i les intervencions.

Amb la col·laboració de

Logotip de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología

Amb el patrocini de

Logotip de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya