Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Ciències de la Computació

Jornada de portes obertes del CVC

25 maig 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Aquest any, es celebra el dijous 25 de maig, amb dos torns: un de matí (d’11 a 12:30 h) i l’altre de tarda (de 15 a 16:30 h).

Tot i que està obert al públic general, està especialment enfocat a estudiants, ja que aprofitem per explicar les diferents oportunitats de formació i laborals, col·laboració en TFGs, Màster de Visió per computador, pràctiques, programa de doctorat, etc.

La dinàmica de l’esdeveniment està pensada en una visita en format “tour”. Els assistents aniran recorrent diferents espais del CVC i coneixent diferents projectes, línies de recerca, demos, laboratoris, etc. Aquest any també hem inclòs una part de “recerca en directe” on podran veure com i en què treballen diferents investigadors i investigadores i també farem una demo amb el cotxe autònom. 

Imatge Jornada portes obertes

CVC Portes Obertes 2023


T'interessa la visió per computador? T'agradaria descobrir de primera mà com es porta a terme la investigació a un centre de recerca de referència en aquest camp?

Tant si ets estudiant i vols dedicar-te al món de la recerca, com si ets una persona amb inquietuds d'aprendre sobre noves tecnologies, no et pots perdre la jornada de portes obertes del Centre de Visió per Computador (CVC) que tindrà lloc el 25 de maig de 2023!

La sessió està dissenyada perquè puguis conèixer els principals projectes i línies de recerca del centre a través d'una experiència de #RecercaenDirecte amb els nostres investigadors i investigadores. Amb ells i elles descobriràs què és la visió per computador, en quins àmbits s'aplica i les oportunitats de formació i laborals que oferim, com ara TFGs, pràctiques, Màster i programa de doctorat. A més, tindràs la possibilitat d'interactuar amb diferents demostracions tecnològiques al llarg de la visita!

No esperis més per conèixer les possibilitats que ofereix la recerca en visió per computador al CVC.

Data: dijous 25 de maig de 2023

Horari: un torn al matí (11-12.30h) i un altre a la tarda (15-16.30h). No et va bé cap d'aquests horaris? Contacta amb press@cvc.uab.es amb la teva disponibilitat per si podem organitzar un altre grup

Ubicació: : Centre de Visió per Computador. Edifici O, Campus UAB, Bellaterra (al costat de l’Escola d’Enginyeria). Enllaç a Google Maps

Apunta't!

 

Dins de