Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius

#LANIT2023, la gran trobada del sector TIC, es celebrarà el proper 9 de març de 2023

07 oct. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La Nit de les telecomunicacions i la informàtica és l'acte institucional pioner i de referència del sector de les Telecomunicacions i Tecnologies de la informació celebrat a Barcelona des de l'any 1995. Està organitzada conjuntament per l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF).

#LANIT2023

La Nit és el punt de partida de les activitats del sector a Barcelona i la primera trobada de networking de l'any entre professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC.

L'esdeveniment és, a més a més, el marc de lliurament dels Premis de La Nit: els premis Salvà i Campillo, guardons de prestigi que reconeixen la personalitat de l’any i l’emprenedoria, el premi Joan Clarke, de reconeixement al/la CIO destacat, l’Alan Turing, a la responsabilitat social, el premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, així com l’entrega del Premi d’Honor de La Nit.

Enguany és celebrarà el proper dia 9 de març de 2023.

Un any més, l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) uneixen esforços per celebrar conjuntament aquesta trobada, que tornarà a reunir professionals, empreses, administració pública, universitats, associacions i institucions del món TIC del país.

Ja estan obertes les inscripcions, si vols assistir-hi, Els socis i col·legiats de les entitats organitzadores tenen l’entrada gratuïta (tot i així cal inscripció!). També s’ofereixen descomptes per inscripció anticipada, a més de preus especials per a entitats col·laboradores.

Tota la informació i inscicpions al web: https://www.lanit.cat/

Dins de