Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius

La UAB imparteix amb el SOC cursos de desenvolupador web

01 jul. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

A partir del proper mes de setembre, la UAB impartirà cursos de dues especialitats de desenvolupador web (Front End Web Developer i Java Back End Web Developer) per a persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d'ocupació. Les inscripcions ja estan obertes i hi ha limitació de places. Per rebre més informació i inscriure-s'hi és necessari escriure a ep.economia@uab.cat.

Estudiants

Aquesta formació tecnològica de 240 hores per curs va acompanyada d'una formació complementària obligatòria de 40 hores en temes de riscos laborals i igualtat. Serà, a més, una formació híbrida que barrejarà classes presencials a l'Escola d'Enginyeria i a l'Escola de Postgrau amb classes virtuals a través de la plataforma Microsoft Teams.

Els cursos estan totalment subvencionats i les persones interessades, a més d'estar inscrites al SOC com a demandants d'ocupació, hauran de complir els requisits que estableixi cada programa formatiu (nivell formatiu universitari o cicle formatiu de grau superior).

Aquests cursos es realitzaran gràcies a la col·laboració que la UAB ha iniciat una amb el Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat a través del SOC per impartir formació de nivell 4 i 5 de formació professional per a l'ocupació d'alt nivell, dins de la convocatòria MES TALENT CAT.

Dins de