Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius

Nova edició del programa AI4ALL per emprendre en el sector de la intel·ligència artificial

22 juny 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El Parc de Recerca UAB, el Centre de Visió per Computador, l’Escola d’Enginyeria de la UAB i l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial del CSIC posen en marxa la quarta edició de l'AI4ALL, una formació especialitzada dirigida a persones que vulguin emprendre en aquest sector emergent. Les inscripcions ja són obertes.

Representació de la Intel·ligència artificial

La intel·ligència artificial (IA) és una tecnologia que ofereix un gran potencial i moltes expectatives econòmiques en tots els mercats. Es creu que, el 2030, l'impacte positiu que tindrà la IA sobre el PIB mundial serà d'uns 15,7 bilions de dòlars. Països com el Canadà o França ja estan definint el futur de la seva indústria basant-se en aquesta tecnologia. Segons l’informe tecnològic d'IA elaborat per la Generalitat de Catalunya, l’ecosistema català també s'està posicionant en aquest sector i, actualment, ja aglutina 180 empreses que facturen uns 100M€ anuals.

El programa AI4ALL-Intel·ligència artificial aplicada a la indústria, que es farà entre els mesos de setembre i desembre a la tarda, donarà a conèixer quines són les tecnologies que poden donar resposta als reptes plantejats per les empreses, com aquestes solucions impacten en l'entorn, la factibilitat de l'aplicació i plantejarà possibles models de negoci per a la seva explotació.

Aquesta formació especialitzada, que tindrà un format híbrid, combina continguts tecnològics amb coneixements i metodologies de gestió empresarial. Estan previstes sessions d’introducció a les tècniques de deep learningblockchain, metodologies àgils, tecnologies d’IoT per a projectes d’ehealth, entre d’altres. La participació al programa és totalment gratuïta.

Els participants treballaran en equips multidisciplinaris per proposar solucions als reptes plantejats. Al final del programa presentaran els seus projectes pilots en un Demoday davant d’entitats i empreses rellevants.

Aquesta iniciativa està subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus i el patrocini del programa The Collider de Mobile World Capital. 

Més informació
AI4ALL

Dins de