Alerta forestal

Notícia sobre Exposició Alerta Forestal


Darrera exposició sobre #CiènciaCiutadana que organitza la Biblioteca de Ciència i Tecnologia en col·laboració amb el CREAF

30/05/2018

Fins a finals de juny, els boscos i el seu estat de salut són protagonistes d’una exposició. A les vitrines de la BCT us presentem la plataforma AlertaForestal, coordinada pel CREAF, i que recull fotografies fetes amb mòbil, càmera o dron dels boscos de Catalunya afectats per processionària, sequera, ventades i nevades. La comunitat científica del projecte analitza, posteriorment, les imatges i preveu, per mitjà de models de simulació, com serà en el futur l’estat dels boscos, tenint en compte el canvi climàtic i altres canvis ambientals que s’estan produint a escala global i local.

Aquesta és la quarta i última exposició que organitza la BCT dins l’ambiciós projecte expositiu en col·laboració amb el CREAF, i que s’inicià a finals de novembre de 2017 amb la mostra dedicada a MosquitoAlert i Bewater, i continuada per RitmeNatura (febrer de 2018) i Natusfera (març-abril 2018).

Més informació: pagines.uab.cat/cienciaxllegir/content/cienciaciutadana
Fotografies de l’exposició: ddd.uab.cat/record/182633

 

Notícies relacionades

Totes les notícies