Música tradicional anglesa a l'Auditori de Lletres

El proper dimecres dia 24 de maig a les 13.00h l’Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres acollirà un concert del ensemble “Sons Cèltics”, format per vuit veus blanques i set instrumentistes dirigits per Jordi Reguant.

18/05/2017

“Sons cèltics” és un grup nascut el curs 2012-2013 que aplega estudiants del Conservatori Municipal de Música de Terrassa i que interpreta un repertori de música tradicional angloirlandesa. Han actuat a  l'Auditori de Terrassa, al Museu Casa Alegre de Sagrera, a l’Ateneu Terrassenc, al Conservatori Professional de Badalona, a la seu de Amics de les Arts i JJMM. El proppassat mes de desembre van actuar a la Jazz Cava de Terrassa per commemorar l’any Shakespeare amb un recital de poemes juntament amb Albert Novellon i Marissa Josa.
 
El director Jordi Reguant és un dels clavecinistes més reputats del nostre país. Ha actuat amb directors tan prestigiosos com J. Savall, Josep Pons i G. Leonhart i amb orquestres com la Hertfordshire Chamber Orquestra, La Capella Reial, l’Orquesta Mozart d’Hamburg, l’Orquesta de Cámara del Teatre Lliure o l’OBC.

Més informació: Programa

 

Notícies relacionades

Exposició de La Draga al Museu d'Arqueologia de Catalunya

Una exposició mostra els tresors de La Draga

El Museu d'Arqueologia de Catalunya (MAC) inaugura el 28 de setembre, a les 19 hores, l'exposició "La Revolució Neolítica. La Draga, el poblat dels prodigis". Per primer cop s’hi podran veure les peces originals recuperades fins ara i una reconstrucció virtual del poblat prehistòric. Llegir més

Totes les notícies