La UTCCB, ha rebut la felicitació del Consorci Sanitari de Barcelona

La UTCCB ha rebut la felicitació del Sr. Jaume Estany, gerent del Consorci Sanitari de Barcelona (Cat Salut), per l’actuació de l’equip arran de l’atemptat del dia 17 d’agost a Barcelona

20/09/2017

La UTCCB,  és un dels primers centres d’abordatge integral en trauma, crisi, estrès i conflictes que es constitueix al territori espanyol. Actua en l’abans, durant i després de situacions crítiques, tot realitzant assistència directa, activitats de formació, assessorament i recerca.
 
El gerent del CatSalut, ha volgut manifestar l’agraïment i la felicitació per la tasca que han dut a terme els professionals de la Unitat de Trauma, crisis i conflictes de la Facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona en els recents esdeveniments del 17 d’agost de 2017 a Barcelona; per la seva capacitat professional, predisposició i actitud tan positiva, que ha facilitat, fins i tot en algun moment difícil, un ambient i unes condicions favorables per tractar i solucionar els problemes que s’han hagut d’afrontar.

 
Més informació:
http://sct.uab.cat/sipep/content/utccb
http://www.utccb.net/

 

Notícies relacionades

Totes les notícies