El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya nomena Mercè Mitjavila com a col·legiada d’honor

La professora Mercè Mitjavila va destacar que “poder exercir la professió que vaig triar per vocació m’ha ajudat a créixer com a persona i professional. Presumiré d’haver aconseguit aquest reconeixement”. L’acte va tenir lloc el passat 24 de febrer, dia del patró de la psicologia, Juan Huarte de San Juan.

17/07/2017

Mercè Mitjavila forma part de la primera promoció de psicòlegs de la Secció de Psicologia. És doctorada en Psicologia a la UAB. També és membre de la Junta Directiva de la delegació a Catalunya del Col·legi Oficial de Psicologia, i posteriorment del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Va treballar al Servei de psiquiatria i psicologia infantil de l’Hospital de la Creu Roja de Barcelona. També va ser assessora de docència de la Fundació Sanitaria Sant Pere ClaverMitjavila va iniciar la docència a la UAB l’any 1974 i, des de finals dels anys 70, organitza el Pràcticum de Clínica. Actualment és vicedegana de Pràctiques Externes.

 

Notícies relacionades

Francesc Arroyo, Eva Anduiza i Guillem Rico debaten sobre populismes

L’Associació d’Amics de la UAB organitza el debat “Populisme o populismes”, el proper 14 de desembre, a les 19 h, al Col·legi de Periodistes de Catalunya. Durant l’acte es parlarà sobre l’augment del populisme i la seva influència en els diferents processos electorals europeus i americans dels últims anys. Llegir més

Totes les notícies