Coneix el centre

Convocatòria d'exàmens a UAB idiomes Campus

Imatge exàmens juny 2022

UAB Idiomes Campus certifica el teu nivell d’anglès, alemany, francès o italià perquè aconsegueixis els teus objectius: l’accés a un màster, a un programa de mobilitat o a una feina. Matrícula oberta!

10/05/2022

UAB Idiomes Campus ofereix exàmens per a aquelles persones que, per tal de trobar una feina, obtenir crèdits, accedir a nous estudis o sol·licitar beques de mobilitat, necessiten un certificat que acrediti el seu domini d’un idioma.

Durant aquesta convocatòria et pots examinar d’anglès, alemany, francès i italià. Els exàmens es fan entre el 28 de maig i el 14 de juny al campus de Bellaterra. Consulta les dates concretes en funció de l’idioma que vulguis acreditar:

  • Anglès multinivell B1-B2-C1: matrícula oberta fins al 15 de maig.
  • Francès A1-A2-B1, alemany A1-A2 i italià A1-A2: matrícula oberta fins al 16 de maig.

A més, pots sol·licitar un ajut per a sufragar les despeses de la matrícula d’aquests exàmens (fins a 75 €). Més informació en aquest enllaç.

UAB Idiomes Campus et permet obtenir una certificació universitària de qualitat segons els nivells descrits al Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR). Tots els nostres certificats de nivell són certificats universitaris i estan reconeguts per totes les universitats catalanes, per la Generalitat de Catalunya i per moltes empreses i entitats. Són vàlids per reconèixer crèdits a la UAB, per acreditar el requisit del nivell B2 de tercera llengua i per accedir als màsters de les universitats de Catalunya que demanen un nivell de llengua.
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies