Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
ECIU University

BiciZen

En què consisteix?

Som un equip d’urbanistes, geògrafs, enginyers i informàtics que tenim l’objectiu d’aprendre sobre mobilitat urbana, compromís públic i ciclisme, a través d’una plataforma de ciència ciutadana que dota als ciclistes urbans d’informació rellevant sobre els desplaçaments i recolza a la ciutadania en la seva transició cap a un futur amb una mobilitat baixa en emissions de carboni.  

Es proposa desenvolupar una eina intuïtiva de ‘crowdsourcing’ per a ciclistes que els permeti documentar la seva experiència en bicicleta, informar sobre la política de mobilitat i generar dades valuoses per als investigadors que estudien la política ciclista, el compromís públic i la informàtica.  

 • Institució coordinadora: UAB 
 • Investigador principal: Jordi Honey-Rosés 
 • Duració: des del maig del 2022 fins al novembre del 2023 
 • Àrea de recerca: mobilitat, ciutats intel·ligents 
 • Paraules clau: ciclistes urbans, moviments de bicicleta 

Membres de la UAB

Jordi Honey-Rosés

Jordi Honey-Rosés

Doctor en Filosofia.  Planificació Urbana i Regional. 

ORCID: 0000-0003-0097-1811 

Gemma Simón Mas

Gemma Simón Mas

Estudiant de Doctorat

ORCID: 0000-0003-0202-4682 

Luca Liebscht

Luca Liebscht

Estudiant de Màster 

 • Universitat de Dublín

  Universitat de Dublín

  L’equip de la Universitat de Dublín aporta la seva experiència sobre informàtica, programació d’ordinadors, tecnologia ‘crowdsourcing’, comunicació digital i aprenentatge automàtic. Aquest grup exercirà un paper essencial a l’hora de perfilar els requisits del software pertinents per al desenvolupament de la plataforma col·laborativa.

 • Universitat d'Aveiro

  Universitat d'Aveiro

  L’equip de la Universitat d’Aveiro participarà en el disseny de la plataforma col·laborativa, promourà l’ús de l’eina entre les parts interessades i dirigirà, almenys, un article analític amb les dades que sorgeixin de la plataforma.  

 • Universitat de Twente

  Universitat de Twente

  L’equip de la Universitat de Twente participarà en el disseny de la plataforma col·laborativa i promourà l’ús de l’eina entre les parts interessades. L’equip també està interessat a recolzar als responsables del desenvolupament  de l’eina.