Presentaciķ

El canvi demogrāfic de l'envelliment de la poblaciķ i de l'increment de l'esperanįa de vida dels paīsos d'occident, és una realitat que planteja reptes davant de nous problemes i requeriments en l'entorn socioeconōmic, cultural i sanitari, d'una societat en perspectives de creixement del grup de persones grans i del recent grup denominat 'sobre-envelliment'. És a partir d'aquest canvi tant del social com del context professional, que plantegem la necessitat d'infermers/es capaįos d'aprendre i assumir les noves competčncies que requereix la nova realitat social.

El māster en infermeria gerontolōgica i geriātrica de l'Escola Universitāria d'Infermeria de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (EUI- Sant Pau), és planteja des de la necessitat de formar professionals experts en l'atenciķ geronto-geriatrica, en un moment on la societat demanda una atenciķ professional especialitzada que doni resposta a les necessitats de l'envelliment de la poblaciķ, en perspectives de creixement.


Per garantir la seva qualitat i excelˇlčncia aquest māster compta a més del professorat expert, amb la participaciķ d'especialistes de reconegut prestigi en l'āmbit gerontolōgic i geriātric i de la gestiķ. Representats de cada un d'aquest āmbit formen part de la comissiķ d'experts del māster, amb la funciķ principal d'orientar sobre els continguts que es deuen abordar i l'actualitzaciķ continua a les característiques i demandes de la societat.

Tots i totes els/les estudiants adquireixen una formaciķ avanįada de carācter especialitzat en el procés de l'envelliment i les cures professionals a les persones grans amb un enfocament integral; i específicament per a l'estudi, diagnōstic i tractament de les malalties del vell, així com de la seva rehabilitaciķ i recuperaciķ.

Objectius

Aquest māster vol aconseguir que els estudiants siguin capaįos de:

- Identificar i analitza les responsabilitats i funcions especifiques de la infermera en l'āmbit de la geriatria per actuar amb eficācia i eficičncia en l'organitzaciķ del treball d'equip en els centres geriātrics i soci sanitaris

- Elaborar, aplicar i avaluar plans de cures infermers tenint en compte les necessitats del pacient geriātric i de la família, així com les característiques de l'entorn.


- Analitzar els indicadors d'eficičncia i d'avaluaciķ dels centres per garantir la qualitat de les cures i la seguretat del pacient.

- Dissenyar programes per promoure l'envelliment saludable i plans de prevenciķ per la detecciķ del pacient frāgil i/o pacient de risc.

Requisits d'accés

- Titulaciķ Universitāria oficial/homologada o prōpia d'un mínim de 180 ECTS en l'āmbit de la salut.

Sortides professionals

Els titulars del māster podran treballar com a:

- Membre d'equips interdisciplinaris en les unitats funcionals del context hospitalari

- Gestor/a en consultes d'infermeria que ofereixen cures integrals a les persones grans i en processos de cronicitat (atenciķ domiciliāria)

- Gestor/a de cures en l'atenciķ infermera en unitats de medicina interna i unitats geriātriques d'aguts(context hospitalari)

- Gestor/a de l'atenciķ infermera en el context sociosanitari (unitats de curta i llarga estada, unitats de convalescčncia, hospitals de dia, unitats de psicogeriatria, i unitats de cures palˇliatives)

Contacte

Elvira Hernández Martínez-Esparza

Telčfon: 935537833

Correu electrōnic: secretariaeui@santpau.cat

Web: http://eui.santpau.cat

Māster propi UAB

12a Ediciķ
Places: 35
Orientaciķ: Professional
60 ECTS
Codi de l'estudi: 2221/12
Preu: 3800 ¤
Preu especial: 3420¤
Colˇlectiu d'aplicaciķ: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: E.U. d'Infermeria de l'Hospital de Sant Pau, C. Sant Antoni M. Claret 167, Barcelona
Dates: del 01/10/2020 al 11/06/2021
Idioma de docčncia:
Catalā (75%), Castellā (25%)
Centres responsables:
Escola Universitāria d'Infermeria de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Títol que s'obté:
Māster en Infermeria Gerontolōgica i Geriātrica

Contacta directament amb la coordinaciķ del programa *Camps obligatoris

Rebrās cōpia de la teva consulta per e-mail immediatament.