Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions. Del 27 al 31 de maig: Inscripcions obertes!

També pots emplenar el formulari d’aquesta pàgina per demanar atenció personalitzada.

 • Màster de Formació Permanent UAB
 • Codi de l'estudi: 2221/16
 • 16a edició
 • Modalitat: Presencial.
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici: 26/09/2024
 • Final: 05/06/2025
 • Places: 35
 • Orientació: Professional
 • Preu: 3800 €
 • Idioma de docència: Català (75%), Castellà (25%)
 • Lloc: E.U. d'Infermeria de l'Hospital de Sant Pau, C. Sant Antoni M. Claret 167, Barcelona
El canvi demogràfic de l'envelliment de la població i de l'increment de l'esperança de vida dels països d'occident, és una realitat que planteja reptes davant de nous problemes i requeriments en l'entorn socioeconòmic, cultural i sanitari, d'una societat en perspectives de creixement del grup de persones grans i del recent grup denominat 'sobre-envelliment'. És a partir d'aquest canvi tant del social com del context professional, que plantegem la necessitat d'infermers/es capaços d'aprendre i assumir les noves competències que requereix la nova realitat social.

El màster en infermeria gerontològica i geriàtrica de l'Escola Universitària d'Infermeria de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (EUI- Sant Pau), és planteja des de la necessitat de formar professionals experts en l'atenció geronto-geriatrica, en un moment on la societat demanda una atenció professional especialitzada que doni resposta a les necessitats de l'envelliment de la població, en perspectives de creixement.

Per garantir la seva qualitat i excel·lència aquest màster compta a més del professorat expert, amb la participació d'especialistes de reconegut prestigi en l'àmbit gerontològic i geriàtric i de la gestió. Representats de cada un d'aquest àmbit formen part de la comissió d'experts del màster, amb la funció principal d'orientar sobre els continguts que es deuen abordar i l'actualització continua a les característiques i demandes de la societat.

Tots i totes els/les estudiants adquireixen una formació avançada de caràcter especialitzat en el procés de l'envelliment i les cures professionals a les persones grans amb un enfocament integral; i específicament per a l'estudi, diagnòstic i tractament de les malalties del vell, així com de la seva rehabilitació i recuperació.

Sortides professionals

Els titulars del màster podran treballar com a:

- Membre d'equips interdisciplinaris en les unitats funcionals del context hospitalari

- Gestor/a en consultes d'infermeria que ofereixen cures integrals a les persones grans i en processos de cronicitat (atenció domiciliària)

- Gestor/a de cures en l'atenció infermera en unitats de medicina interna i unitats geriàtriques d'aguts(context hospitalari)

- Gestor/a de l'atenció infermera en el context sociosanitari (unitats de curta i llarga estada, unitats de convalescència, hospitals de dia, unitats de psicogeriatria, i unitats de cures pal·liatives)

Beques i ajuts

Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Escola Universitària d'Infermeria de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Contacte

Elvira Hernández Martínez-Esparza

Telèfon: 935537833

Informació addicional

http://eui.santpau.cat

Més informació

Vols rebre més informació?