Presentació

L'objectiu del disseny gràfic és fer entenedora i visualment interessant una gamma molt àmplia de missatges gràfics.

Si bé a diferència d'altres tipus de comunicació visual, com ara la Publicitat, no persegueix necessàriament la persuasió, ni s'orienta exclusivament al consum, sí que dirigeix la seva intenció cap a la creació d'identitats gràfiques i la direcció de campanyes per a institucions i empreses, o per a marques i productes.

Aplicada al creixent sector on line, el disseny gràfic té encara un gran recorregut a fer, condicionat i potenciat al mateix temps pels recursos digitals als que està inevitablement vinculat. El domini del llenguatge gràfic a internet, passa en aquest cas pel coneixement del suport, les característiques tècniques específiques dels elements gràfics, amb les seves limitacions i potencials; així com de les diverses eines digitals i els diferents llenguatges de programació.


Aquests coneixements teòrics i pràctics ens permetran adquirir el domini necessari per la creació d'una àmplia gama de publicacions on line amb finalitats informatives i/o persuasives.

El programa de la Diplomatura de Postgrau en Disseny Web tracta les especificitats del disseny gràfic pel que fa al disseny de publicacions on line, interfícies gràfiques interactives i multimèdia, disseny web, arquitectura de la informació, realització i integració de peces audiovisuals i d'animació per web o consultoria per a nous mitjans.

Objectius

- Demostrar que posseeix i comprèn coneixements que relacionen el disseny gràfic amb els entorns empresarials, tecnològics i culturals en els que es desenvolupa l'edició digital.
- Aplicar els coneixements adquirits per a proposar millores i innovacions a l'entorn digital, atenent a principis d'informació, comunicació i usabilitat característics d'aquest medi.

- Disposar d'una capacitat analítica i crítica que permeti diagnosticar problemes de comunicació i d'usabilitat que poden ser millorats des de la pràctica del disseny.
- Transmetre en llenguatges convencionals i amb formats tecnològics especialitzats propostes de disseny per tal que siguin entesos per programadors informàtics i per altres agents implicats (clients i públic no especialitzat).
- Desenvolupar un grau suficient d'autonomia que faciliti la professionalització i la direcció i gestió de projectes de disseny gràfic en el medi digital.

Requisits d'accés

Graduats Superiors en Disseny (sigui gràfic, de producte o d'interiors), llicenciats en Belles Arts, llicenciats en Publicitat i Relacions Públiques, entre d'altres.

Sortides professionals

Disseny editorial, llibres i publicacions periòdiques, maquetació, identitat corporativa i imatge d'empreses i entitats públiques, desenvolupament d'imatge de marca, direcció d'art, disseny d'interfícies gràfiques, interactives i multimèdia; disseny web, disseny d'interacció i arquitectura de la informació, realització de vídeo per web, animació web, consultoria de nous mitjans.

Contacte

Berta Fort

Telèfon: 932030923

Correu electrònic: postgraus@eina.cat

Web: http://www.eina.edu/postgraus

Postgrau UAB
10% de descompte Alumni Premium

11a Edició
Places: 25
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 2431/11
Preu: 3600 ¤
Preu especial: 3240¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: EINA, Escola de Disseny i Art Pg Santa Eulàlia 25, 08017 Barcelona
Dates: del 10/02/2020 al 12/06/2020
Idioma de docència:
Castellà (95%), Català (5%)
Centres responsables:
Eina, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau en Disseny Web

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.