Curs en Project Management: Gestió de Projectes Turístics

Presentació

El Project Management s'ha convertit en una eina clau i fonamental a l'hora de posar en pràctica estratègies i incloure noves tècniques en el desenvolupament i gestió de processos. Els professionals del turisme han de ser capaços de gestionar projectes turístics que responguin a la demanda empresarial, social, política i mediambiental.

El perfil d'aquest professional el converteix en peça fonamental dins de les organitzacions quan es plantegen processos de millora contínua i de desenvolupament de projectes, consolidant-se com una de les figures més sol·licitades.

El programa de Project Management orientat a la gestió turística forma als responsables i/o directius de projectes, dotant-los de competències específiques per a analitzar, dirigir, desenvolupar i donar seguiment a projectes turístics que s'adaptin a les necessitats de les organitzacions i s'adeqüin a la responsabilitat social.Informació complementària

- Curs 100% online i en castellà.
- El curs forma part dels itineraris en Direcció i Gestió de Projectes Turístics, i en Direcció i Gestió de Màrqueting Turístic.
- Formació bonificable a la Fundació Tripartida (FUNDAE).
- Places limitades.

Continguts

El Project Management s'ha convertit en una eina clau i fonamental a l'hora de posar en pràctica estratègies i incloure noves tècniques en el desenvolupament i gestió de processos. Els professionals del turisme han de ser capaços de gestionar projectes turístics que responguin a la demanda empresarial, social, política i mediambiental.

El perfil d'aquest professional el converteix en peça fonamental dins de les organitzacions quan es plantegen processos de millora contínua i de desenvolupament de projectes, consolidant-se com una de les figures més sol.licitades.

El programa de Project Management orientat a la gestió turística forma als responsables i/o directius de projectes, dotant-los de competències específiques per a analitzar, dirigir, desenvolupar i donar seguiment a projectes turístics que s'adaptin a les necessitats de les organitzacions i s'adeqüin a la responsabilitat social.

Objectius

- Obtenir competències específiques en el sector turístic i hoteler que permetin resoldre amb la millor eficiència la complexitat dels canvis en un mercat internacional.
- Adquirir una visió integral de la gestió empresarial, que emmarqui les àrees de més rellevància dins de l'empresa i en els mercats a nivell global.

Sortides professionals

- Gestió i direcció de projectes.
- Gestió de projectes online.
- Gestió de programes.
- Direcció y gestió d'oficines.

Itineraris

Aquest curs pertany al màster en Direcció Digital de Negocis Turístics Internacionals (4297) i al Postgrau Gestió de Projectes Turístics, Màrqueting i Intel·ligència Emocional (4332)

Contacte

Laura Lizbeth Martinez Almuina

Telèfon: 935929710

Correu electrònic: formacio.continuada.fuab@uab.cat

Web: https://www.uab.cat/web/estudiar/cursos-d-especialitzacio/oferta-de-cursos/cursos-d-especialitzacio-1345713838899.html

Curs d'especialització UAB

5a Edició
Places: 35
Orientació: Professional
10 ECTS
Codi de l'estudi: 4026/5
Preu: 900 ¤
Preu especial: 850¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumnes i exalumnes de l'EUTDH

Veure el detall del preu

Modalitat: Online
Lloc: Online
Dates: del 19/10/2020 al 19/12/2020
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Títol que s'obté:
Certificat d'aprofitament en Project Management: Gestió de Projectes Turístics

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.