• Māster Oficial UAB
 • Crčdits: 90 crčdits ECTS
 • Inici de curs 02/10/2017
 • Inici de la preinscripciķ 13/01/2017
  Veure el calendari
 • Places: 30 places
 • Preu: 41,17€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2017-2018.
  66€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2017-2018.
 • Idioma: Anglčs (100%)
 • Centre docent: Escola d'Enginyeria

El màster d’Enginyeria Informàtica està orientat a la formació de professionals altament qualificats, capaços de planificar, elaborar, dirigir, coordinar i gestionar projectes, productes, processos i instal·lacions en tots els àmbits de la enginyeria informàtica. El màster busca posar en contacte als estudiants amb temes de avantguarda tecnològica, de tal manera que serveixi d'estímul intel•lectual i proporcioni  un perfil professional flexible, consistent amb l'amplio espectre d'oportunitats de recerca i desenvolupament en el camp de la informàtica.

Des del punt de vista acadèmic, el màster ofereix la continuïtat als titulats en el grau d'Enginyeria Informàtica de la UAB i de la resta d'universitats.

Cal remarcar que la UAB ocupa una posició destacada en els rànquings universitaris internacionals més prestigiosos i influents. En els darrers anys, aquest reconeixement s'ha vist afavorit per l’impacte creixent de la recerca, la millora constant de la qualitat de la docència i la capacitat d'atraure talent internacional.

Sortides professionals

La UAB compta amb la presencia de molts centres de recerca de prestigi reconegut com per exemple: Centre de Visió per Computador (CVC), Centro de Investigación en Nanociencia y Nanotecnología, Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA), Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB), Instituto de Microelectrónica de Barcelona-Centro Nacional de Microelectrónica (IMB-CNM). També tenim el sincrotró ALBA que es troba en les rodalies del campus de la UAB. Tots ells constitueixen possibles sortides professionals per graduats del màster que vulguin continuar la seva carrera en l'àmbit de la recerca. A més, el títol de màster que es presenta habilitarà per l'exercici de la professió d'Enginyer Informàtic.

Finalment, molts informes, tant a nivell nacional com internacional, posen en evidència la falta de professionals en el àmbit de las tecnologies de la informació. Així, el percentatge d'inserció laboral dels Màsters en Enginyeria Informàtica és del 100%.

Prāctiques

Universitat coordinadora:

Universitat Autōnoma de Barcelona

Qualitat