Accés Grau de Geografia i Ordenació del Territori

Taula d’accés

Aquest grau no ofereix accés per a nous estudiants de 1r curs a partir del curs 2018/2019. Si el trobes interessant, et recomanem que visitis grau en Geografia, Medi Ambient i Planificació Territorial.

 

Perfil de l’estudiant

Si el teu perfil compleix alguna d'aquestes característiques....

  • Tens ganes d'entendre les interrelacions que tenen lloc en el món actual.
  • Tens interès pels problemes socials i ambientals.
  • Sents implicació amb el teu poble o barri i col·labores amb entitats locals.
  • Tens sensibilitat per algunes qüestions clau de la nostra actualitat (migracions, urbanització incontrolada, canvi climàtic, energies renovables, desigualtats de gènere, de classe social, de cultura, d'edat, etc.).
  • T'agrada el treball de camp, les excursions, llegir mapes, planificar rutes, viatjar, i sempre t'ha agradat saber per on anaves.
  • Dubtes entre una carrera de ciències socials i una de ciències.
     
...estudiar Geografia a la UAB és la teva millor opció!

Taules d’adaptacions

Per a més informació sobre reconeixement i transferència de crèdits, podeu consultar en aquest enllaç:

· Reconeixement i Transferència de Crèdits Universitaris

 

 

Informació relacionada sobre l’accés

Consulta tota la informació relacionada amb les vies d’accés a la universitat: estudiants de batxillerat, estudiants de CFGS, majors de 25 anys, majors de 45 anys.

També trobaràs informació d’altres vies d’accés (acreditació d'experiència laboral, canvi d'estudis universitaris espanyols, canvi d’estudis universitaris estrangers), o vies d'accés per a estudiants internacionals no titulats (estudiants internacionals: batxillerat UE, estudiants internacionals: batxillerat no UE) i per alumnes titulats (reincorporacions, universitaris UE, universitaris no UE i titulats universitaris).