Màster oficial en Recerca en Psicologia Clínica i de la Salut

Millora la teva qualitat clínica i professional treballant amb investigadors d’alt nivell que t’iniciaran en el rigor científic i en el pensament crític aplicat a la psicologia clínica i de la salut

 • Màster Oficial UAB
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de la preinscripció 10/01/2020
  Veure el calendari
 • Places: 20 places
 • Preu: 46,11 € per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2020-2021.
  75 € per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.

 • Idioma: Castellà (80%), Català (10%) i Anglès (10%)
 • Modalitat: Semipresencial

 • Centre docent: Facultat de Psicologia
Màster de Recerca en Psicologia Clínica i de la Salut

Atenció, a causa de la situació sanitària aquest màster s'impartirà en modalitat "no presencial" durant el primer semestre de la propera edició 2020/2021 i en modalitat presencial durant el segon semestre. Els estudiants tindran accés als equips de investigació durant tot el curs seguint les indicacions sanitàries.

Vols desenvolupar projectes de recerca en àmbits emergents?

Ets un professional sanitari interessat en adquirir competències en investigació per millorar la teva pràctica professional?

Vols continuar la teva formació amb un Doctorat a l’àmbit de la Psicologia Clínica o de la Psicología de la Salut?

El Màster forma en els mètodes d'investigació més actuals i rigorosos aplicats a problemes socials relacionats amb la salut mental, especialment en l’atenció a nens i joves, en la promoció del  benestar emocional i dels hàbits saludables. Formació amb la immersió en la pràctica d’un àmbit específic on l’alumnat s’especialitzarà en un camp concret, amb tècniques i instruments propis.

Aquest màster es basa en la pràctica psicològica basada en l'evidència que consisteix en promoure  només els procediments de prevenció i intervenció que s'han provat eficaços a la pràctica.

La Psicologia Clínica i de la Salut és un àmbit d'investigació en el que la UAB ha adquirit un alt grau d'experiència i reconeixement, amb equips d'investigació experts i perfectament capacitats per formar estudiants en els mètodes d'investigació psicològica més avançats i competitius.

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Recerca en Psicologia Clínica i de la Salut Accedir a l'apartat de El màster en xifres