Māster Oficial - Direcciķ i Gestiķ de Centres Educatius

Presentaciķ

El màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius proporciona als participants la formació necessària per a la tasca directiva.

Les progressives reformes experimentades pels sistemes educatius han incrementat la complexitat de gestió pedagògica i organitzativa dels centres educatius, reclamant als directius l'exercici de funcions no només administratives i de gestió de recursos, sinó cada vegada funcions més àmplies de representació, planificació, coordinació, control-avaluació, de relacions humanes, d'integració de la comunitat, pedagògiques i de promoció de la innovació.

Es tenen en compte, especialment, les dificultats amb què es troben aquells que ja exerceixen com a responsables institucionals per a realitzar programes de formació de llarga durada, davant la impossibilitat de defugir durant intervals llargs de temps la seva presència a les institucions que dirigeixen.

Aquest màster ha estat reconegut per la Generalitat de Catalunya com a vàlid per a la direcció i gestió de centres educatius públics d'acord als principis i prioritats del sistema educatiu.

Interuniversitari

20 places
Centre: Facultat de Cičncies de l'Educaciķ
https://www.uab.cat/ciencies-educacio/
Universitat coordinadora:Universidad de Deusto
Altres universitats participants:Universitat Autōnoma de Barcelona

Web del māster http://www.deusto.es/cs/Satellite/deusto/es/masteres/estudios-masteres/direccion-y-gestion-de-centros-educativos/programa