Informació general

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives virtuals del 4 al 8 d'octubre: resol els teus dubtes directament amb la coordinació del màster, postgrau o doctorat que vols dur a terme. Inscripció oberta!

  • Màster Oficial UAB
  • Places: Mínim 15, màxim 25.
  • Preu: Per determinar.
  • Idioma: Català, castellà i anglès.
    Es requereix un nivell elevat de, com a mínim, un dels tres idiomes del màster i un nivell intermedi d'un altre.
  • Centre docent: Facultat de Ciències

Aquest màster ha estat substituït pel màster de Nanotecnologia i Ciència de Materials / Nanotechnology and Materials Science.
 

L'elaboració de nous materials i el desenvolupament de noves aplicacions requereix la col·laboració de professionals de diferents àmbits. Per això, el màster té un caràcter fortament interdisciplinari, perquè compta amb la participació de potents grups de recerca i professionals de prestigi de diferents departaments, institucions i empreses del sector. Vegeu el professorat.

Sortides professionals

Les sortides professionals es donen en dos àmbits: 

  1. la recerca i la innovació tecnològica en universitats, instituts de recerca i empreses de marcat caràcter innovador que tenen en la recerca i el disseny de nous materials i les seves aplicacions, l'objectiu principal de la seva activitat; 
  2. la incorporació en l'àmbit productiu d'empreses d'una amplia gama de sectors dedicades a la producció de materials, components i dispositius.

Institucions participants:

Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC): l'únic gran centre català dedicat exclusivament a l'estudi i aplicacions de nous materials (s'hi desenvoluparà part de l'activitat docent).

Qualitat