UAB, la universitat dels idiomes

Imatge noti test de nivell 1r grau

Si aquest any comences els estudis universitaris a la UAB, tens la possibilitat de saber quin és el teu nivell d’anglès, alemany, francès o italià. Coneix com et pot ajudar UAB Idiomes Campus a completar els teus estudis universitaris.
 

04/09/2019

Els estudiants que comencen els estudis de grau a la UAB tenen la possibilitat de fer una prova de nivell gratuïta d’anglès, alemany, francès o italià. Com a estudiant universitari, et trobaràs que tenir un bon domini de llengües estrangeres és un requisit fonamental per als estudis i per a la teva futura inserció laboral. 

Per ajudar-te a assolir aquest nivell de domini o per perfeccionar el que ja tens, la UAB posa a la teva disposició UAB Idiomes Campus(Servei de Llengües). T’orientarem i assessorarem en tot allò que estigui relacionat amb la formació i certificació d’idiomes: 

  • Test de nivell gratuït 
  • Cursos de llengua general i per a propòsits específics
  • Exàmens per a l’acreditació de nivell, amb certificació reconeguda per la Generalitat i el sistema universitari espanyol
Una bona formació en llengües estrangeres es reflecteix en la possibilitat d’obtenir el reconeixement de fins a 12 crèdits en els teus estudis, acreditant l’assoliment de nivells de domini de llengües. Per aconseguir-ho, cada curs acadèmic tindràs disponibles beques d’estudi per al curs acadèmic i per a la formació intensiva d’estiu.

Sobre el test de nivell, ja has rebut informació al correu electrònic, però si tens algun dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres. 

Tens dubtes? Contacta amb el Servei de Llengües mitjançant l’adreça s.llengues.info@uab.cat, el telèfon 93 581 13 25 o les nostres xarxes socials (InstagramFacebookTwitter).
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies