Segona edició del Curs d'espanyol d'Accés a la Universitat (CAU)

Curs CAU 2018

En aquesta segona edició comptem amb la participació de 30 estudiants. 

03/10/2018

El passat dilluns 1 d'octubre vam donar la benvinguda als nous alumnes xinesos que participen al Curs d'espanyol d'Accés a la Universitat (CAU). El programa té una durada de 8 mesos i es divideix en dues parts. La primera, centrada en espanyol general i la segona en espanyol específic, com ara: espanyol acadèmic, espanyol per als negocis, història i cultura. Aquest curs té com a objectiu que els alumnes obtinguin el nivell B2 d'espanyol per tenir els coneixements necessaris per cursar estudis universitaris al nostre país. El curs, a més, inclou activitats externes com visites culturals a museus, empreses i altres llocs d'interès, per tal d'enriquir i fer més positiva l'experiència de l'alumne.

La primera edició va ser molt satisfactòria per als estudiants que hi van participar, alguns dels quals inicien aquest mes estudis a la UAB. Vam tenir l'oportunitat d'entrevistar en Kan Qin, que va assistir al programa CAU de gener a agost de 2018. En Kan estudiava comunicació audiovisual a la Universidad Normal de Sichuan, Chengdu (Xina) quan una professora li va parlar molt bé de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la possibilitat d'estudiar a UAB Idiomes Barcelona. Amb el curs ha assolit el nivell B2.1, que li ha donat accés al Máster en Direcció de Comptes Publicitaris, Innovació Estratègica en Màrqueting i Publicitat a la UAB, que ha començat aquesta setmana. 


La seva idea de futur és tornar a la Xina un cop acabat el màster per després sortir a veure món, viure experiències en altres cultures i països on es parla espanyol, com ara Mèxic, i treballar a nivell internacional en l'àmbit de la publicitat. Conèixer gent i fer contactes és un dels grans alicients per a en Kan per fer el màster a la UAB, on espera que li sorgeixin oportunitats interessants.
 
De la seva experiència a Barcelona i a la UAB en Kan destaca la nostra cultura, la bellesa de l'arquitectura de la ciutat i la simpatia dels professors i de la gent en general, sense oblidar-se de la gastronomia. Una experiència molt positiva que no dubtarà a recomanar a tots els seus amics quan torni a Xina.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies