Formació de professors d'ELE 2020

Curs ELE

Formació de professors amb la certificació corresponent.

15/06/2020

Oferim la cinquena edició del curs de formació adreçat a professors d'espanyol a universitats i institucions d'ensenyament de secundària estrangeres, amb un total de 25 hores lectives (una setmana de durada), amb la modalitat telepresencial i l'expedició del certificat acreditatiu corresponent. És un curs dissenyat a mida, amb un doble objectiu: treballar les activitats comunicatives i interactives que poden implementar-se a l'aula per desenvolupar les quatre destreses lingüístiques, i reflexionar sobre l'ensenyament de l'espanyol a estudiants de diferents nacionalitats, segons la seva idiosincràsia. El programa del curs inclou observació de classes, pràctiques, tutories personalitzades i tallers didàctics, impartits pel nostre equip docent. 

Les observacions i activitats de classe es realitzaran en un o més dels diferents programes acadèmics que ofereix UAB Idiomes Barcelona, programats a partir dels nivells i continguts fixats pel pla Curricular desenvolupat per l'Instituto Cervantes a partir de les indicacions del Marc Comú Europeu de Referència (MCER).

Els tallers didàctics es trien segons les necessitats específiques dels assistents. La nostra oferta general inclou:

  • Eines digitals a l'aula
  • Ús de cançons a la classe d'ELE
  • Enfocament lèxic i aplicacions mòbils
  • Creació i adaptació de materials
  • Sistemes de seguiment i avaluació

El curs tindrà lloc del 15 al 19 de juny de 2020, i la matrícula està oberta fins al 8 de juny de 2020. 

Descarrega la informació i horaris dels cursos: Curs formació professors ELE - juny 2020

Per reservar plaça, si us plau omple el següent formulari. Per a més informació contacta amb nosaltres enviant un correu electrònic a susanna.perez@uab.cat