Vés al contingut principal

La UAB presenta un treball sobre la recerca basada en reptes a Brussel·les

27 abr. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El proper 24 de maig, a les 15h, a Brussel·les, tindrà lloc la presentació d’un position paper sobre la recerca basada en reptes al qual hi ha contribuït personal de la UAB. L’acte es podrà seguir en streaming (cal inscripció prèvia).

Presentació del position paper de l'ECIU

Fernando Vilariño, professor del Departament de Ciències de la Computació de la UAB, Xavier Ariño, cap del Gabinet de Projectes Institucionals, i Myra Ronzoni, project manager de l’ECIU University a la UAB, han participat en la redacció d’aquest position paper sobre la recerca basada en reptes per millorar l’impacte de les universitats europees. També hi ha contribuït Greg Hughes, president del grup de recerca de l’ECIU i vicepresident de Recerca i Innovació de la Dublin City University així com 9 persones més de les universitats que conformen l’ECIU University.

L’acte comptarà amb la presència de Lia Karamali, cap de la Unitat de Recerca Acadèmica i Innovació i Organitzacions de Recerca de la Comissió Europea.

Un cop feta la presentació, s’obrirà un espai de discussió on els assistents, tant en format presencial com virtual, podran enviar les seves preguntes als ponents.

Cal inscripció prèvia per seguir l’acte en streaming.

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de